Laser-Hoito

Impulssi-diodi-laser

Lääketieteellinen laserhoito on hoitomenetelmä jolla voidaan hoitaa erilaisia kroonisia ja akuutteja vaivoja. Terapeuttiset laserit vaikuttavat solujen energiantuotantokeskuksiin, mitokondrioihin, kiihdyttämällä niiden toimintaa. Tällöin solut tuottavat enemmän energiaa ja parantumisprosessi voi alkaa. Matalateholaserilla voidaan vaikuttaa kiputiloihin, tulehduksiin, solutoimintoihin ja immuunipuolustukseen.

 

Laserhoito on yleensä miellyttävää ja rentouttavaa.  Joskus kipu voi tilapäisesti lisääntyä hoidon jälkeen. Tämä johtuu siitä että hoito on käynnistänyt soluissa paranemisprosesseja, ja menee yleensä ohi viimeistään seuraavana päivänä.  Laserhoidon vaikutuksesta vapautuneiden aineiden (endorfiini, serotoniini)  johdosta potilas voi myös tuntea voimakasta väsymystä hoidon jälkeen tai nukkua erityisen hyvin seuraavana yönä.  Monet saavat kivunlievityksen  jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen tai jopa hoidon aikana.  Käsitellyn ruumiinosan rasittamista on varottava vaikka kipu ei hoidon jälkeen tuntuisi. Liika rasitus liian pian voi pahentaa vammaa.

 

Krooniset sairaudet ovat pitkäaikaisia sairauksia johon ei ole olemassa hoitoa. Näitä vaikeita sairauksia ei myöskään laserhoito voi parantaa, mutta hoito voi poistaa tai lievittää oireita ja kipua niin että sairauden kanssa on helpompi elää. Koska laserhoidolla ei ole sivuvaikutuksia ja se on turvallista, niin hoitomuoto on vaihtoehto jota kannattaa kokeilla.

Akuutit sairaudet reagoivat yleensä hyvin ja nopeasti hoitoon.Download
Seminar Laser Part 1.pdf
Adobe Acrobat Document 1.1 MB
Download
Seminar Laser Part 2.pdf
Adobe Acrobat Document 1.4 MB
Download
Seminar Laser Part 3.pdf
Adobe Acrobat Document 3.9 MB
Download
Seminar Laser Part 4.pdf
Adobe Acrobat Document 67.7 KB